Øl brygning

Jeg nyder som stort set alle danskere, en god øl. En standard pilsner er udemærket, men efter at have smagt en WeissBier, mere specifikt en Erdinger, fik jeg smag for at smage andre øltyper end de sædvanlige pilsnertyper. I dag er det blevet lidt af en hobby at finde nye og spændende øl og sidste år fik jeg sammen med min ven Jakob, den gode ide at vi skulle da selv til at brygge øl. Vi har nu haft to ud af to bryg, som har været ret succesfulde. Vi har brygget en Porter og en ale, så nu snakker vi om hvad det næste bryg skal være.
Følg dette link for at læse mere om vores håndbrygning.

PC projekter

Jeg er tilhører generationen, hvor det største ønske på de fleste konfirmanders ønskeseddel var en Commodore 64 og 4 år senere en pc. Min første PC var en:

Jeg har spillet computerspil siden 1987 og spiller stadig ligesom mange andre af samme generation. I dag er PCéns konfiguration dog en noget kraftigere. Desuden er kabinettet kraftigt ombygget og monteret med lys for blingbling effekt. Læs mere ved at følge nedenstående link.

BMW E9 projekt

Jeg har købt en BMW E9 fra 1969, som trænger til et par kvadratmeter friskt metal, planen er at genopbygge den, så den fremstår som nedenstående billede. Men man kan roligt sige, der skal mange timers knofedt til. Jeg har givet mig selv en tidsfrist der hedder 2013. Du kan læse mere om mit BMW E9 projekt og finde flere fakta om BMW E9, ved at følge nedenstående link.


Venners Hjemmesider:

Jakobs hjemmeside

Oles hjemmeside

Gode links

 

Links